Найкращі ідеї та креативи до Дня Незалежності від українських брендів 2024

Найкращі ідеї та креативи до Дня Незалежності від українських брендів 2024

Цього року Україна святкує 33 річницю своєї незалежності. Це — особливе свято, яке уособлює свободу та незламність нашої держави. Щоб привітати українців, бренди підготували креативи, якими вшановують День Незалежності та нагадують про єдність українського народу. 

Ми зібрали добірку тематичних креативів від українських брендів та ділимось нею з читачами Media Inweb.

Телеграм-канал Media Inweb

Колекція футболок Feels like home від BEOMDSGN

Одеський бренд BEOMDSGN до Дня Незалежності презентував дроп футболок Feels like home. До лінійки увійшли молочна, ніжно-блакитна, рожева і графітова футболки оверсайз з тематичними написами. Бренд презентує їх як «речі, що виражають твої сенси».

Також, у період з 19.08 по 24.08, 50% від вартості кожної проданої футболки бренд передавав на збір фонду Тиловики

Слова вдячності від українців в європейських аеропортах

Напередодні Дня Незалежності Український інститут запустив комунікаційну кампанію «Найменша підтримка». На екранах в аеропортах європейських столиць — Лондону, Мюнхену, Риму, Мілану та інших — висвітлюють слова підтримки від європейців та вдячності від українців у відповідь. Мета кампанії — показати, що навіть незначні речі є великою підтримкою для України. 

24 серпня у європейських містах розгортають десятиметрові стрічки-банери з твітами підтримки від європейців та словами подяки від України. Вони є символами солідарності Європи з Україною. 

Колекція прикрас від GUZEMA Fine Jewelry

Український ювелірний бренд представив тризуб у жовтому та білому золоті на тонкому ланцюжку. GUZEMA Fine Jewelry оновив тогорічну прикрасу, додавши гербу сяйва діамантів. Як пояснює засновниця, працюючи над цим запуском, бренд прагнув втілити спадок і сучасність у єдиній витонченій формі. 

Українські жінки розповіли про своє значення незалежності

Український бренд одягу Stimma вирішив розповісти про справжнє значення незалежності для українських жінок. До 33-річчя незалежності України вони зібрали 33 жінки та запитали як вони розуміють слово «незалежність».

Своїми відповідями вони висловили особисті цілі та мрії, які формують образ ідентичності української жінки.

Патріотичні торти від Milk Bar

Milk Bar — київська мережа ресторанів, яка пропонує десерти з власної пекарні. До 33 річниці незалежності заклад представив торти в українському стилі. Бренд порівнює кожен шар з відчуттям внутрішньої свободи, а кожен колір — з силою та незламністю України.

Спецпроєкт #UkraineThroughMyEyes

Напередодні Дня Незалежності школа англійської Cambridge.ua підготувала спецпроєкт UkraineThroughMyEyes, у межах якого поспілкувалась з 5 іноземцями, які мешкають в Україні. У серії відеороликів іноземні громадяни розповіли, чим їх приваблює Україна та чому вони вирішили жити тут. 

Протягом 6 днів, до 24 серпня, на Instagram-акаунті закладу публікували по одній відеоісторії про кожного героя спецпроєкту, а в День Незалежності України випустять збірний сюжет про всіх його учасників. 

Колекція прикрас «Роса на сонці» від Bevza

Ювелірний бренд Bevza випустив знакові кольє та сережки у формі колосків з кристаликами. Назва «Роса на сонці» є відголосом до рядків з національного гімну України — «згинуть наші воріженьки, як роса на сонці». 

Прикраса нагадує краплі роси на колосках пшениці на світанку — вона є символом сили та непохитності українського народу. 

Серія благодійних постерів «Україна»

Школа комунікацій Bazilik та дизайнерка Катя Карпенко розробили 6 постерів з українськими містами й місцями — Київ, Асканія-Нова, Судак, гора Петрос, Покровськ, Батурин.

На постері з териконами Покровська вони використали фото студентки школи Насті Вербової, яка зараз в лавах ЗСУ і захищає країну на цьому напрямку.

Вартість одного постера складає 450 гривень, з яких 20% прибутку витратять на потреби 38 ОБрМП, роти ударних БпАК.

Концерт симфонічної музики просто неба від CHER’17

Український модний бренд CHER’17 організовує концерт з класичною українською та європейською музикою у виконанні камерного оркестру «Чар». Безкоштовний культурний захід відбудеться 25 серпня біля Арки Свободи українського народу.

Жіночі аутфіти, натхненні містами України

Бренд жіночого одягу GEPUR запустив рубрику «Яке ти місто нашої незалежної України?», в якому зібрав ідеї жіночих образів відповідно до конкретного міста. Кожен наряд відображає унікальний стиль та естетику, дозволяючи підкреслити індивідуальність кожного з міст.

Марка «Все буде UA!» від Укрпошти

Укрпошта анонсувала вихід нової поштової марки у формі мапи України, яка символізує національну єдність та цілісність нашої держави. Вона виконана в жовто-блакитних кольорах, а на ній зображені весняні квіти, які утворюють фразу «Все буде». Всього випущено 800 000 примірників цієї марки.

Творчість — це сила, яка об’єднує та надихає. Разом ми пишемо нову сторінку історії незалежної України. Нехай ці креативи стануть символом нашої єдності, незламного духу свободи та прагнення до розквіту.

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого