Monobank запустив нову функцію для зручного поділу групових витрат

Monobank запустив нову функцію для зручного поділу групових витрат

Monobank анонсував нову функцію у своєму застосунку — вона полегшує процес поділу групових витрат. Тепер користувачі можуть створювати групи, додавати контакти й автоматично розподіляти витрати між усіма учасниками.

Цей сервіс стане корисним у випадку, коли хтось із друзів або колег оплачує рахунок за всіх, наприклад, під час гри в більярд чи вечері. У застосунку можна додати витрати зі своєї виписки або вручну ввести суму й розподілити її між усіма учасниками групи. Більше не потрібно пересилати дані картки чи фото чеків у месенджерах.

Особливістю сервісу є автоматичне нагадування про борги: Monobank раз на добу буде надсилати повідомлення тим, хто ще не повернув кошти. Це може спростити процес повернення коштів і зменшити ймовірність затримок.

Нова функція Monobank зорієнтована на користувачів, які часто беруть участь у спільних витратах — вона допоможе зробити досвід користування ще зручнішим.

Джерело: Телеграм-канал ОГо

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого