Meta зі Spotify тестує нову функцію музичного плеєра в Instagram Notes

Meta зі Spotify тестує нову функцію музичного плеєра в Instagram Notes

Meta та Spotify працюють над інтеграцією музики Instagram, що дозволить автоматично ділитися музикою, яку слухає користувач, через функцію Notes. Це оновлення виявив інженер Алессандро Палуцці.

Фото: Meta зі Spotify тестує нову функцію музичного плеєра в Instagram Notes
Функція дозволить ділитися музикою з Spotify у реальному часі, а не лише вибирати пісні з каталогу Instagram. Тобто, слухаючи свій плейлист і змінюючи треки, хтось із друзів віддалено може доєднатися і слухати вашу музику в режимі реального часу.

Інтеграція будується на вже наявній функції шерингу 30-секундних уривків пісень у Notes. Якщо нова функція запуститься, вона може автоматизувати процес поширення музики, навіть якщо інші користувачі слухають музику в інших програмах.

Поки не відомо, коли ця можливість стане доступною для всіх користувачів, адже тестування не завжди означає швидке впровадження.

Meta та Spotify вже співпрацювали у розробці музичних функцій. Раніше вони створили мініплеєр для Facebook, що транслював музику зі Spotify прямо у програмі.

Джерело: TechCrunch

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого