Відбір 10 українських стартапів до делегації на конференцію Slush 2024

Відбір 10 українських стартапів до делегації на конференцію Slush 2024

Advicera та Slush запрошують українські стартапи долучитися до української делегації на Slush 2024. Вже третій рік поспіль Advicera та Slush об’єднують зусилля, щоби дати можливість 10 українським стартапам відвідати найбільшу стартап-конференцію у північній частині Європи — Slush 2024.

Slush — це захід, який щороку проводять у Гельсінках (Фінляндія). Мета Slush — створення спільноти стартапів всесвітнього масштабу. Конференція збирає підприємців, інвесторів і ключових гравців екосистеми, які прагнуть поділитися своїми порадами та досвідом щодо створення стартапів.

Slush фасилітує зустрічі між засновниками стартапів та інвесторами, венчурними фондами, family office та потенційними клієнтами й партнерами.

Партнерами та спонсорами цьогорічної делегації виступили провідні фінські організації — Technology Industries of Finland, Algol Group, Helsinki-Uusimaa Regional Council, Business Helsinki, та Business Finland.

«Slush з радістю приймає українську делегацію третій рік поспіль і запрошує фаундерів на ранній стадії приєднатися до нас у центрі європейської екосистеми стартапів», — Айно Бергіус, генеральний директор Slush.

Що отримають відібрані стартапи: 

  • Два безплатні стартап-квитки на Slush 2024.
  • Проживання у місті Гельсінкі на період конференції.
  • Можливість виступити та представити свій стартап на офіційному SLUSH сайд-івенті української делегації — Ukraine friends night 2024.
Щоб стати частиною української делегації на Slush 2024, заповніть форму за посиланням. Дедлайн подачі заявок — до 20 жовтня 2024 року.
Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого