Instagram тестує відеорекламу, яку не можна пропустити

Instagram тестує відеорекламу, яку не можна пропустити

Instagram експериментує з новим форматом відеореклами, який не можна прогорнути, доки не пройде певний час. Платформа тестує цей формат у головній стрічці.

Фото: Instagram тестує відеорекламу, яку не можна пропустити

Фотограф Ден Леві поділився прикладом нового рекламного блоку, який має таймер внизу відео. Користувачі повинні переглянути всю рекламу, перш ніж вони зможуть продовжити прокрутку.

Фото: Instagram тестує відеорекламу, яку не можна пропустити

Instagram підтвердив, що користувачам потрібно буде переглянути оголошення, перш прогорнути рекламне відео, подібно до реклами, яку не можна пропустити на YouTube.

Таку рекламу вже давно критикують за те, що вона спонукає до використання блокувальників реклами.

Для брендів, новий формат реклами пропонує підвищення охоплення. Однак користувачів він, швидше за все, розчарує.

Рішення Instagram протестувати цю рекламу, ймовірно, зумовлене потенційною вигодою для рекламного бізнесу, попри незадоволення користувачів.

Джерело: SocialMediaToday

Про автора

Софія Старк
Софія Старк
, Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого