Ілон Маск взяв інтервʼю у Трампа, хоча бот Grok погано оцінив його можливості інтервʼюєра

Ілон Маск взяв інтервʼю у Трампа, хоча бот Grok погано оцінив його можливості інтервʼюєра

Ілон Маск провів інтервʼю з Дональдом Трампом у соцмережі X (Twitter). Це інтервʼю дало Трампу, доступ до великої аудиторії в X, перед дебатами з Камалою Гарріс, яка почала лідирувати в опитуваннях.

Основні теми, обговорені під час інтервʼю

Під час двогодинної розмови Маск і Трамп обговорили низку важливих тем, серед яких економіка, імміграційна політика, ядерна безпека та зміни клімату.

Трамп повторив свої традиційні політичні позиції, зокрема, обіцянку провести наймасштабнішу депортацію в історії США та різко критикував демократичну партію за спроби, на його думку, усунути Джо Байдена з виборчих перегонів.

Трамп прокоментував війну рф проти України, заявивши, що вона не почалася б, якби він залишився на посаді президента.

Він вважає, що розмови Джо Байдена про членство України в НАТО дали путіну підстави для вторгнення. Трамп також заявив про намір говорити з путіним і намагатися «поладнати» з ним, якщо він знову стане президентом.

Маск підтримав Трампа і ставив питання, які дозволяли колишньому президенту уникати складних тем.

Технічні проблеми та критика інтервʼю

Інтервʼю почалося з понад 40-хвилинним запізненням через технічні збої, які Маск пояснив масивною DDoS-атакою. Однак, ці заяви викликали сумніви, оскільки інші функції платформи X залишалися робочими.

Додаткову критику Маск отримав за свої навички інтервʼюера. Бот Grok, інтегрований у платформу X, погано оцінив можливості Маска як інтервʼюєра, зазначивши, що він недостатньо залучався до розмови та часто перебивав співрозмовника, намагаючись демонструвати свою обізнаність у темах, про які знає мало.

Фото: Ілон Маск взяв інтервʼю у Трампа, хоча бот Grok погано оцінив його можливості інтервʼюєра

Важливість інтервʼю для передвиборчої кампанії Трампа

Це інтервʼю важливе для Трампа, який намагається зміцнити свої позиції перед дебатами з Камалою Гарріс. Адже вона почала лідирувати в опитуваннях Sienna Polls/The New York Times: за Гарріс віддали б голоси 50% потенційних виборців у цих трьох штатах, а за Трампа — 46%.

Джерело: CNN

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого