xAI випускає Grok-2 та додає генерацію зображень на платформі X

xAI випускає Grok-2 та додає генерацію зображень на платформі X

Компанія xAI представила нову версію штучного інтелекту Grok-2 і його меншу версію Grok-2 mini, які доступні в бета-версії. Оновлена модель Grok тепер може генерувати зображення на платформі X, але доступ до функції мають лише користувачі з підпискою Premium і Premium+. 

Фото: Хто така Сьюзан Войчицькі, її шлях у YouTube та цікаві факти

Grok-2 став кращим у генерації коду, написанні текстів та підсумуванні новин, хоча детальні результати цих покращень ще не опубліковані. Розробники планують зробити обидві версії Grok-2 доступними для розробників через прикладний програмний інтерфейс вже цього місяця.

Перші зображення, згенеровані користувачами, свідчать, що функція не має обмежень щодо створення зображень політичних діячів, і багато користувачів активно користуються цією можливістю. Але через президентські вибори у США, компанія може зіткнутися з тиском щодо введення обмежень на ці функції. 

Згідно з текстом під зображеннями, що Grok використовує FLUX.1 від Black Forest Labs для їх генерації.

Джерело: TechCrunch 

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого