Фільм «Дедпул 3» встановив рекорд, заробивши 205 мільйонів доларів у перший вікенд

Фільм «Дедпул 3» встановив рекорд, заробивши 205 мільйонів доларів у перший вікенд

Фільм Марвел «Дедпул і Росомаха» став головним блокбастером цього літа. За перший вікенд фільм заробив 205 мільйонів доларів, що зробило його восьмим найкращим дебютом усіх часів.

Це більше, ніж у «Чорної Пантери», яка заробила 202 мільйони доларів у 2018 році. «Дедпул і Росомаха» поступився лише «Месникам» 2012 року з 207 мільйонами.

Окрім того, фільм встановив новий рекорд для R-рейтингу, перевершивши перший «Дедпул» зі 132 мільйонами доларів у 2016 році та «Дедпул 2» зі 125 мільйонами доларів.

Таким чином, всі три фільми зайняли перші позиції, встановивши новий стандарт для R-рейтингових фільмів.

У світі збори фільму вже склали $496 млн, що є неймовірним успіхом для MARVEL.

Виробництво фільму коштувало Діснею 200 мільйонів доларів, а просування ще 100 мільйонів доларів. Перші успіхи фільму перевищили прогнози в 170 мільйонів доларів.

Джерело: Hypebeast

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого