Facebook надає можливість кріейторам уникнути блокування за перше порушення

Facebook надає можливість кріейторам уникнути блокування за перше порушення

Компанія Meta впровадила нову політику для авторів професійних облікових записів у Facebook, що дозволяє уникнути блокування облікового запису за перше порушення правил платформи. Натомість автори професійних облікових записів зможуть пройти спеціальне навчання у застосунку.

Раніше творці контенту стикалися з обмеженнями функціоналу сторінки, зокрема, можливості монетизації, після кількох порушень правил спільноти. Нова політика надасть можливість зняти попередження після проходження навчального курсу про те, яке саме правило було порушено.

Однак, за серйозні порушення, такі як поширення контенту сексуального характеру, наркотиків чи пропаганда насильства, блокування залишиться в силі.

Meta зазначає, що такий підхід є більш справедливим і ефективним у запобіганні повторним порушенням. Компанія також повідомляє, що ця політика поки що поширюється лише на творців з професійними обліковими записами, проте в майбутньому планують розширити її на всіх користувачів.

Джерело: Engadget

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого