Zoom інтегрує ШІ-аватарів, які розмовлятимуть замість користувачів

Zoom інтегрує ШІ-аватарів, які розмовлятимуть замість користувачів

Zoom розширює свої можливості та вводить функцію створення ШІ-аватарів для надсилання коротких повідомлень, щоб спілкуватись з командою. Користувачі зможуть записувати відео, за допомогою якого штучний інтелект згенерує аватара, який виглядає та говорить як вони самі. 

Ця функція буде доступна лише через Zoom Clips, що дозволяє записувати короткі відеоповідомлення для колег.

Смита Хашим, директорка з розвитку продукту у Zoom, зазначила, що компанія ретельно враховує можливості виникнення ризиків та ризики, пов’язані з їх технологією. Zoom планує використовувати передові методи аутентифікації та водяні знаки, щоб забезпечити безпеку користувачів.

Кастомізовані ШІ-аватари з’являться на початку наступного року в рамках розширення Zoom Companion — за оплату 12 доларів на місяць. Для тих, хто не оформив підписку, буде можливість створювати кліпи з попередньо заданими ШІ-аватарами та голосами.

Генеральний директор Zoom Ерік Юань ще у червні висловив намір дозволити користувачам відправляти «диджитал близнюків» на зустрічі, поки вони займаються іншими справами. Він стверджує, що це дозволить автоматизувати рутинні завдання та підвищити ефективність роботи.

Крім ШІ-аватарів, новий додаток дозволить інтегрувати штучний інтелект з програмами Zendesk та Asana, а також надасть нові можливості для створення персоналізованих підсумків зустрічей. Ці нововведення можуть спростити комунікацію та робочі процеси для користувачів Zoom.

Джерело: The Verge

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого