YouTube Music випускає оновлений дизайн сторінки виконавця

YouTube Music випускає оновлений дизайн сторінки виконавця

YouTube Music оновлює дизайн сторінок виконавців для користувачів Android та iOS. Перший варіант цього редизайну запустили в липні, але на початку вересня його відкликали для доопрацювання.

Тож, основні зміни, які з’явилися після оновлення 8 вересня:

  • Кнопка Play замість Shuffle: тепер на сторінці артистів є кнопка «Play», яка запускає відтворення треків у звичайному порядку. Раніше була кнопка «Shuffle», яка перемішувала пісні.
  • Заміна кнопки More: Кнопку More замінили на значок шеврона — символу у вигляді стрілки.

Тепер нова версія виглядає компактнішою: ім’я виконавця та кількість підписників вирівняні з лівого боку, а кнопки підписки стала більш помітною. З правого боку розміщено функції запуску радіо та перемішування треків.

Крім цього, YouTube Music впроваджує нову функцію «Бейджі». Її можна знайти у профілі користувача між розділами «Ваш підсумок» і «Платні підписки». Наразі багато хто бачить повідомлення «У вас ще немає бейджів», але з часом значки будуть нараховуватися залежно від активності на платформі. 

Джерело: 9to5google

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого