YouTube Music тестує функцію кастомного радіо на основі штучного інтелекту

YouTube Music тестує функцію кастомного радіо на основі штучного інтелекту

YouTube Music наразі тестує функцію штучного інтелекту, яка дозволяє користувачам створювати власні радіостанції за допомогою текстових підказок. Якщо опція пройде тестування, на головній стрічці у додатку YouTube Music з’явиться кнопка «Створіть музику під свій опис».

Натиснувши на цю кнопку користувач розкриє інтерфейс чату, що дозволить вводити або проговорити музичні запити.

YouTube Music попереджає користувачів, що відповіді, згенеровані штучним інтелектом — це експеримент, тому вони можуть бути неточними та не відповідати запитам. Також система просить уникати надання будь-якої особистої або конфіденційної інформації.

У функції YouTube Music є кілька запропонованих підказок: «Приспів, що запамʼятається», «Епічні саундтреки» тощо. Також є опція «Здивуй мене» для рандомного підбору треків.

Фото: YouTube Music тестує функцію кастомного радіо на основі штучного інтелекту

На основі введених даних YouTube Music створить радіостанцію з власним плейлистом.

Наразі інформація про доступність ШІ-радіо обмежена. Поки що невідомо, чи буде потрібна підписка на YouTube Premium, щоб користуватися цією функцією.

Джерело: 9to5google

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого