Як вплинуло серпневе оновлення Google на позиції сайтів — опитування Inweb

Як вплинуло серпневе оновлення Google на позиції сайтів — опитування Inweb

Компанія Google проводить планове оновлення від 15 серпня, багато спеціалістів вказують на зниження позицій сайтів, зменшення кількості показів та кліків. Вже на початку розгортання цього оновлення, Google сповістив про баги в ранжуванні, яке виправили впродовж пʼяти днів.

Пропонуємо експертам та власникам сайтів проглянути статистику своїх проєктів до 15 серпня цього року та після нього, й поділитися своїми результатами шляхом голосування в опитуванні нижче.

Думки експертів щодо оновлення розділилися: одні радять дочекатися оновлення, адже наразі воно досить нестабільне, а інші — вже починати роботу, аналізувати, які зі сторінок просідають і намагатися зрозуміти чому.

Під постом у нашому телеграм-каналі ви можете поділитися своїми думками щодо оновлення.

Фото: Чому не можна просувати в Google неоригінальний брендовий товар
Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого