В Instagram тепер можна додати декілька аудіодоріжок у Reels

В Instagram тепер можна додати декілька аудіодоріжок у Reels

Instagram отримав оновлення, яке дозволяє додавати до 20 аудіодоріжок до Reels.

Для цього потрібно натиснути опцію «Додати до міксу» в редакторі Reels. Після додавання доріжок, їх можна обрізати, залишивши лише необхідні фрагменти. Instagram буде приписувати комбіновану аудіодоріжку автору, щоб інші могли використовувати унікальний мікс у своїх відео.

Запуск цієї функції в Reels дає більше простору для монтажу та творчості, дозволяє синхронізувати аудіо з виходом різних елементів, щоб краще утримувати аудиторію.

Також функція усуває потребу в використанні додаткових редакторів, хоча редактор Instagram Reels все ще не надає можливості складного монтажу з вирізанням, масками й так далі. Проте для простих роликів — це чудовий вибір.

Джерело: TechCrunch

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого