В ChatGPT з DALL-E 3 можна згенерувати до двох зображень на день безкоштовно

В ChatGPT з DALL-E 3 можна згенерувати до двох зображень на день безкоштовно

Компанія OpenAI оголосила, що користувачі безкоштовної версії ChatGPT тепер можуть створювати до двох зображень на день за допомогою моделі DALL-E 3. Ця функція раніше була доступна тільки для підписників ChatGPT Plus, але тепер компанія розширює доступ до всіх користувачів.

DALL-E 3 цікавий тим, що ChatGPT може самостійно створювати підказки для генерації зображень, що значно полегшує цей процес.

Повний запуск функції ще триває, тому доступ може зʼявитися не одразу. Користувачі зможуть створювати до двох зображень на день, після чого отримують повідомлення про досягнення ліміту.

Окрім цього OpenAI поділилася оцінкою безпеки моделі GPT-4o, назвавши ШІ «середнім ризиком». Оцінювалися чотири різні критерії: кібербезпека, біологічні загрози, переконання та автономія моделі.

Експерти також виявили, що деякі тексти GPT-4o можуть краще впливати на думку читачів, ніж текст, написаний людиною, хоча загалом тексти не були переконливішими.

Джерело: TheVerge

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого