Уряд США планує розпочати ще одне розслідування щодо Shein і Temu

Уряд США планує розпочати ще одне розслідування щодо Shein і Temu

Комісія з безпеки споживчих товарів США (CPSC) розглядає можливість розпочати розслідування щодо Shein і Temu. Приводом став продаж небезпечних дитячих товарів.

Звіти The Information повідомляють, що на Shein виявили дитячі худі зі шнурками, які становлять загрозу удушення, а Fashion Dive написали про продаж на Temu піжам, що мають підвищену горючість і порушують стандарти для дитячого одягу.

Представники Shein і Temu заявили про свою готовність співпрацювати з урядом США.

Це не перший випадок, коли Shein і Temu привертають увагу уряду. Раніше Комісія з економічної та безпекової співпраці між США та Китаєм звертала увагу на експлуатацію торгових лазівок, порушення прав інтелектуальної власності та використання примусової праці на таких платформах.

Ми писали про те, що Temu може незаконно збирати дані, тож цей випадок лише черговий вказівник небезпеки використання платформи.

Джерело: Engadget

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого