Український застосунок Nibble вперше став «Застосунком дня» в американському App Store

Український застосунок Nibble вперше став «Застосунком дня» в американському App Store

Український EdTech-застосунок Nibble вперше отримав статус «Застосунок дня» і став першим в категорії «Рекомендоване» в американському App Store.

Компанія Apple щодня обирає один застосунок на основі дизайну, доступність та інноваційність. Nibble вже неодноразово потрапляв на головний екран App Store в інших країнах, але вперше здобув таке визнання у США.

Nibble спеціалізується на коротких інтерактивних уроках, пропонуючи вивчати історію, математику, мистецтво, фінанси та інші дисципліни у зручному форматі. Наразі застосунок завантажили понад 2 мільйони разів, що свідчить про його популярність серед користувачів у різних країнах.

Минулого року Nibble увійшов до 15 найкращих безплатних освітніх застосунків в App Store у США, Канаді та Австралії.

Це визнання відкриває нові можливості для подальшого розвитку застосунку на американському ринку та посилює його позиції серед інших освітніх платформ.

Джерело: Vector

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого