Українські броварні Varvar і Mova здобули вісім нагород на International Beer Challenge-2024

Українські броварні Varvar і Mova здобули вісім нагород на International Beer Challenge-2024

Броварні Varvar і Mova здобули вісім нагород на цьогорічному конкурсі пива International Beer Challenge, що проходить з 2017 року у Великій Британії. Серед поданих 500 видів пива лише 100 отримали золоті медалі, а вісім найкращих були відзначені найвищою нагородою — TROPHY («Трофей»).

Український Hoppy Lager від Varvar був одним із цієї вісімки, здобувши TROPHY за найкращий лагер у категорії пива міцністю понад 5%.

Також броварня Varvar отримала такі нагороди у різних категоріях:

  • Hoppy Lager — золота медаль;
  • Last Summer — срібна медаль;
  • Golden Ale — срібна медаль;
  • Zero Stress — бронзова медаль;
  • Samurai Daughter — бронзова медаль;
  • Milk Stout — бронзова медаль.

У коментарі виданню AIN представники Varvar зазначили, що Golden Ale є найпопулярнішим продуктом компанії за продажами, а Hoppy Lager та Milk Stout входять до топ-5 бестселерів бренду.

Лана Світанкова, дослідниця пива, порівняла досягнення українських пивоварів із «олімпійською медаллю» та закликала підтримати броварні.

Окрім Varvar, срібну нагороду на International Beer Challenge отримало безалкогольне темне пиво Mova Dark Non-Alco від броварні Mova. Представники Mova підкреслили, що для них ця нагорода є визнанням їхньої роботи на міжнародному рівні, і що аналогів цьому продукту на українському ринку немає.

Джерело: AIN

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого