Українці можуть пройти національний тест медіаграмотності та виграти призи — дедлайн 17 жовтня

Українці можуть пройти національний тест медіаграмотності та виграти призи — дедлайн 17 жовтня

17 жовтня на платформі «Фільтр» запустили тест з медіаграмотності, що є частиною активностей до Глобального тижня медіаграмотності. Учасники можуть перевірити свої навички критичного мислення, стійкість до маніпуляцій та ШІ-контенту — для цього потрібно відповісти на 25 запитань у 5 тематичних блоках.

Тест можна пройти впродовж дня з 8:30 до 23:59. Учасники, які нададуть найбільшу кількість правильних відповідей за найшвидший час, отримають цінні подарунки від партнерів проєкту. Серед призів: сертифікати на книги, портативні зарядні пристрої та інші корисні товари.

Деталі про участь:

  • Дата тестування: 17 жовтня, з 8:30 до 23:59.
  • Пройти тест можна за посиланням
  • Подарунки отримають 50 найшвидших учасників з найбільшою кількістю правильних відповідей.
  • На початку тестування можна запросити сертифікат.

Тест можна пройти лише один раз. Після завершення автоматично відображатиметься результат, а правильні відповіді будуть опубліковані 18 жовтня на сайті «Фільтр».

Призерів оберуть 22 жовтня, вони отримають сповіщення на електронну пошту з проханням повідомити дані для відправлення подарунків.

Національний тест медіаграмотності проводиться вже втретє і реалізується за підтримки міжнародних організацій, включаючи ПРООН, уряди Японії та Великої Британії, а також USAID.

Джерело: Фільтр

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого