У застосунку Spotify можна створювати кастомізовані обкладинки для плейлистів

У застосунку Spotify можна створювати кастомізовані обкладинки для плейлистів

Spotify запустив нову функцію, яка дозволяє створювати обкладинки для плейлистів у мобільному застосунку. Оновлення доступне для користувачів як безкоштовної, так і преміумверсії на iOS та Android.

Хоча раніше була можливість завантажувати власні зображення для плейлистів, тепер можна створювати та кастомізувати обкладинки самостійно, використовуючи нові інструменти дизайну всередині програми.

Функція доступна в 65 країнах у бетаверсії. Щоб почати, користувачі мають обрати плейлист, натиснути на меню з трьома крапками та вибрати «Створити обкладинку». Ви можете завантажувати фото зі смартфона, змінювати кольори, додавати текст, градієнти та наліпки.

Однак поки можна створити лише одну обкладинку для кожного плейлиста, яка автоматично замінить попередню.

Запуск нової функції є частиною стратегії Spotify з покращення персоналізації. Компанія також тестує інші функції, як-от створення плейлистів на основі текстових підказок.

Нещодавно Spotify також розпочав тестування відтворення кліпів для преміумкористувачів у 85 нових країнах, що дозволить платформі краще конкурувати з YouTube.

Джерело: TechCrunch

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого