TikTok тестує пошук товарів за зображеннями в TikTok Shop

TikTok тестує пошук товарів за зображеннями в TikTok Shop

TikTok розпочав тестування нової функції, яка дозволяє користувачам робити або завантажувати фотографії для пошуку схожих товарів у TikTok Shop.

Ця функція, помічена користувачем X Jonah Manzano, доступна у США та Південно-Східній Азії.

Користувачі з доступом до бета-тесту побачать піктограму камери у рядку пошуку TikTok Shop. Функція дозволяє фотографувати предмети, які вам сподобалися, наприклад, тарілку в ресторані або одяг в інтернеті, і шукати подібні товари для покупки на TikTok Shop.

Фото: TikTok тестує пошук товарів за зображеннями в TikTok Shop

TikTok прагне конкурувати з Google та Amazon, які вже пропонують подібний пошук за зображеннями. Це розширення функціонала спрямоване на залучення нових користувачів та збільшення покупок через TikTok Shop.

TikTok Shop налічує понад 15 мільйонів продавців, зокрема понад 500 тисяч у США. Компанія витратила понад 400 мільйонів доларів на безпеку платформи та створила команду з понад 7500 осіб для підтримки безпеки TikTok Shop.

Проте зараз TikTok стикається з можливістю заборони в США, якщо китайська материнська компанія ByteDance не продасть його впродовж року, згідно з законом, підписаним президентом Байденом у квітні.

Джерело: TechCrunch

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого