TikTok пропонує безкоштовний доступ до застосунку для ментального здоров’я

TikTok пропонує безкоштовний доступ до застосунку для ментального здоров’я

TikTok оголосив про співпрацю з Headspace — 20 000 кріейторів з усього світу зможуть протягом шести місяців безплатно користуватися застосунком Headspace. Ініціатива має допомогти покращити психічне здоров’я, знизити стрес і додати емоційної стійкості користувачам. 

Headspace — застосунок для медитацій і підтримки ментального здоров’я. Він працює на основі штучного інтелекту Ebb, який використовує штучний інтелект, щоб надавати користувачам персоналізовану допомогу та підтримку.

У TikTok підкреслюють, що важливо надати доступ до надійних ресурсів для ментального здоров’я, а Headspace вважає, що ефективна психологічна підтримка має бути доступною для кожного.

Фото: Застосунок для ментального здоров'я

TikTok не лише надає доступ до Headspace, але й робить інші кроки для захисту користувачів. Зокрема, співпрацює з ВООЗ для створення надійного контенту та боротьби з дезінформацією. Також, платформа пропонує освітні матеріали, вебінари з експертами і доступ до посібників Creator Academy Playbook та Well-being Guide.

TikTok залучений до програми Thrive, де разом з іншими компаніями ділиться інформацією про небезпечний контент, щоб зробити мережу безпечнішою.

Thrive — програма, яку запустили Meta, Snap і TikTok разом з Mental Health Coalition, щоб зупиняти поширення контенту про суїцид і self harming (заподіяння шкоди самому собі) в інтернеті. 

До Всесвітнього дня ментального здоров’я, який відзначали 10 жовтня, користувачів закликали ділитись особистими історіями на тему ментального здоров’я, використовуючи хештеги #WorldMentalHealthDay і #MentalHealthAwareness.

Джерело: Swipe Insight

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого