TikTok дозволяє просувати публікації з десктопної версії

TikTok дозволяє просувати публікації з десктопної версії

TikTok додав нову можливість для користувачів — просування публікацій безпосередньо через десктопну версію платформи. Це нововведення спрощує процес підвищення видимості контенту для компаній і кріейторів, які воліють керувати своїми акаунтами через комп’ютер.

Функція активується через кнопку Promote post, яка з’являється на профілях користувачів поруч із кнопкою Edit profile. Такий підхід дозволяє швидко й легко збільшувати охоплення публікацій без необхідності використовувати мобільний застосунок.

Фото: кнопка Promote post для просування постів у TikTok з десктопної версії
Це оновлення є частиною стратегії TikTok щодо розширення інструментів для кріейторів та брендів, роблячи просування контенту доступнішим і зручнішим. TikTok поки не надав детальної інформації щодо всіх функцій цього інструменту, однак очікується, що він буде аналогічним мобільній версії.

Для бізнесу та маркетологів це нововведення відкриває нові можливості управління рекламними кампаніями безпосередньо з робочого середовища, що полегшить інтеграцію TikTok у маркетингові стратегії.

Джерело: Swipe Insight

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого