Threads став одним із застосунків, які завантажували найбільше у липні

Threads став одним із застосунків, які завантажували найбільше у липні

У липні 2024 року Instagram, TikTok, Facebook, WhatsApp, Temu, Telegram і Threads увійшли до десятки найбільш завантажуваних застосунків у світі.

За липень застосунки з десятки завантажили 352 мільйони разів через App Store і Google Play. Експерти відзначають незначне зниження завантажень, порівняно з попередніми місяцями.
Фото: ТОП-10 найбільш завантажуваних застосунків у липні 2024 року

Instagram утримує перше місце з 61 мільйоном завантажень, аналогічно до показників червня. TikTok зайняв друге місце з 51 мільйоном завантажень, трохи поступившись порівняно з попереднім місяцем. Третю та четверту позиції займають Facebook та WhatsApp.

На пʼятому місці по світовим завантаженням застосунок Temu з 38 мільйонами скачувань у липні, що стало найбільшим місячним показником для програми. Зростання було значною мірою повʼязане із запуском Temu у Бразилії.

На шостому місці Telegram із 31 мільйоном завантажень, проте тенденція вказує на зниження.

Сьоме місце посів Threads, темпи завантажень якого зросли. Це свідчить про стабільне збільшення інтересу до платформи, навіть через рік після її запуску. Популярність Threads росте переважно через невдоволення оновленнями X (Twitter), позицією Ілона Маска та відсутність обʼєктивної модерації.

Threads жодного разу не входив у десятку найбільш завантажуваних застосунків з моменту свого запуску у липні 2023 року.

Джерело: Appfigures

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого