Tesla шукає працівників для навчання робота Optimus

Tesla шукає працівників для навчання робота Optimus

Tesla наймає працівників для участі в навчанні свого гуманоїдного робота Optimus. Співробітники, які пройдуть відбір, будуть виконувати роль робота, працюючи в костюмі з відстеженням руху та VR-шоломом.

Основні вимоги до моделей: зріст від 170 до 180 см і здатність носити до 13,6 кг вантажу протягом семи годин на день.

Робота включає носіння костюма для відстеження рухів та використання VR-гарнітури, а це може призвести до можливих випадків захитування. Тому шукають людей з хорошою орієнтацією у просторі.

Працівники отримуватимуть до 48 доларів на годину, а також матимуть можливість пишатися тим, що їхня робота сприяє вдосконаленню навичок робота Optimus.

Таким чином Tesla намагається удосконалити функціональність свого гуманоїдного робота. У процесі працівники допоможуть роботу краще зрозуміти, як рухатися як людина, що є важливим етапом в його розвитку.

Джерело: TechCrunch

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого