Telegram запровадив монетизацію контенту для каналів

Telegram запровадив монетизацію контенту для каналів

Минулого місяця у Telegram зʼявилася валюта Stars, тепер її можливості розширили, додавши монетизацію контенту для каналів.

Ця нова розробка дозволяє власникам каналів конвертувати зароблені ними Stars в Toncoin, криптовалюту, що використовується в Telegram через блокчейн The Open Network (TON). Крім того, Stars можна використовувати для отримання знижок на промоакції в каналі.

Фото: Telegram запровадив монетизацію контенту для каналів
Спочатку Stars були запроваджені для купівлі цифрових товарів в Telegram. Тепер творці контенту можуть публікувати ексклюзивний контент, який користувачі зможуть розблокувати за допомогою придбаних Stars.

Власники каналів також можуть виводити Stars і конвертувати їх у Toncoin через платформу Fragment. Після конвертації Toncoin можна торгувати на різних біржах і переказувати на банківські рахунки. Цю платформу раніше використовував Telegram для аукціону імен користувачів через блокчейн TON.

Фото: Telegram запровадив монетизацію контенту для каналів
Крім того, власники каналів мають можливість використовувати Stars для отримання знижок на рекламу для просування своїх каналів.

Оновлення Telegram включає впровадження панелі внутрішніх застосунків у нижній частині інтерфейсу програми, що дозволяє користувачам мати швидкий доступ до них без необхідності перезавантаження.

Фото: Telegram запровадив монетизацію контенту для каналів

Також оновлення покращує спосіб, у який користувачі можуть знаходити історії. Тепер користувачі можуть натискати на хештеги, щоб переглянути всі історії з цим хештегом у підписі — функція, яка доповнює пошук за хештегом у чатах і повідомленнях публічних каналів. А ще можна додавати до своїх історій теги місця, щоб інші могли побачити всі публічні історії з цього місця, натиснувши на тег.

Джерело: TechCrunch

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого