Технологія «лікарня вдома» буде доступна в Європі: медичний стартап Doccla виділив $46 мільйонів для розширення

Технологія «лікарня вдома» буде доступна в Європі: медичний стартап Doccla виділив $46 мільйонів для розширення

Doccla, стартап у сфері «лікарня вдома», залучив 46 мільйонів доларів для розширення своєї діяльності в Європі. Компанія створює технологію «віртуального ліжка», яка допомагає лікарям дистанційно відстежувати стан пацієнтів, які вже виписані з лікарні або не потребують госпіталізації.

Раунд фінансування очолив фонд Lakestar за участю інших інвесторів. Отримані кошти Doccla використає для відкриття нових офісів у Європі. 

Doccla вже успішно працює у Великій Британії та Ірландії, співпрацюючи з місцевими медичними установами. Крім того, компанія використовує свої технології для проведення віртуальних клінічних досліджень і планує розвивати бізнес на основі аналітичних даних.

Стартап виник під час пандемії COVID-19, коли було потрібно зменшити навантаження на лікарні.

Doccla виділяється тим, що її продукт сумісний з різними пристроями та має простий інтерфейс. Застосунок дозволяє пацієнтам спілкуватися з лікарями через повідомлення та відеодзвінки, що особливо важливо у позаробочий час.

Джерело: Techcrunch

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого