Squarespace запускає ШІ-інструмент для створення естетичних сайтів

Squarespace запускає ШІ-інструмент для створення естетичних сайтів

Squarespace представила Design Intelligence, новий інструмент для створення сайтів, що використовує ШІ. Цей інструмент автоматично генерує дизайн, текст та зображення для сайтів, надаючи користувачам можливість налаштовувати їх під свій бренд.

Відмінність Design Intelligence — можливість поєднувати швидке створення сайтів за допомогою ШІ з детальним налаштуванням елементів вручну.

Пол Габбей, директор з продукту Squarespace, розповів, що компанія прагне допомогти користувачам виділятися за допомогою інструментів, які роблять процес створення сайту простішим та швидшим. Згенеровані ШІ дизайни можна легко адаптувати, забезпечуючи відповідність бренду та індивідуальні вимоги.

Особливістю Design Intelligence є спільне навчання ШІ з розробниками та дизайнерами. Вони навчають ШІ розуміти естетику та вимоги до якості, які очікують користувачі.

Компанія також співпрацює з OpenAI та Google, використовуючи їх технології для створення якісного контенту. Це дозволяє отримувати деталізовані зображення та зрозумілий текст, що відповідає потребам користувачів.

Габбей також зазначив, що цей інструмент не замінює дизайнерів, а лише прискорює процес роботи, надаючи готові варіанти, які можна змінювати та вдосконалювати. Це також дозволяє дизайнерам оптимізувати витрачений на створення сайтів час, зберігаючи індивідуальний підхід до роботи.

Джерело: TechCrunch

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого