Spotify запустив функцію коментарів для подкастів

Spotify запустив функцію коментарів для подкастів

Spotify продовжує розвивати свою платформу, додаючи нові функції, які перетворюю сервіс на соціальну мережу. Тепер користувачі можуть залишати коментарі до подкастів. Це дозволяє подкастерам взаємодіяти зі слухачами в застосунку.

У 2023 році Spotify вже представив кілька важливих оновлень: отримав стрічку відкриттів на зразок TikTok, профілі виконавців з можливістю продажу мерчу та квитків, а також функцію сторіз.

З додаванням коментарів до подкастів з’являються питання, чи будуть такі ж функції доступні для музикантів. За словами віцепрезидентки Spotify з продуктів для подкастів Майї Проховнік, компанія розглядає можливість впровадження коментарів для інших форматів, але підходитиме до цього з обережністю.

Фото: Spotify запустив функцію коментарів для подкастів

На відміну від Apple, яка кілька разів намагалася створити музичну соціальну мережу, Spotify додає соціальні функції поступово. Apple Ping, запущена у 2010 році, не отримала популярності, а спроби з функцією Connect також зазнали невдачі. Наразі Apple Music має лише обмежені соціальні функції.

Spotify не робив гучних заяв про перетворення на соціальну мережу. Натомість компанія поступово впроваджує нові можливості. Генеральний директор Spotify Даніель Ек визнав, що компанія враховує тенденції на ринку, щоб покращити взаємодію та слідувати за трендами.

За останній рік Spotify додав можливість публікації відео Spotify Clips, сторінки зворотного відліку до нових релізів і щорічну кампанію Spotify Wrapped з відеоповідомленнями від улюблених виконавців. Користувачі можуть слідкувати за друзями та творцями, створювати спільні плейлисти в режимі реального часу.

Додавання коментарів робить Spotify платформою для активного обговорення аудіоконтенту. Це може залучити більше користувачів і рекламодавців, перетворюючи додаток на справжню соціальну мережу.

Джерело: TechCrunch

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого