Співробітниця TikTok подала позов на компанію через токсичне робоче середовище

Співробітниця TikTok подала позов на компанію через токсичне робоче середовище

Контент-модераторка TikTok, Олівія Антон Альтамірано, подала позов на філію компанії у Великобританії. Вона звинувачує TikTok у дискримінації через інвалідність та токсичне робоче середовище.

Олівія працювала над проєктом TikTok Badness Project, спрямованим на видалення шкідливого контенту з платформи. Вона стверджує, що керівництво ставило цілі, яких було «неможливо досягти», і дискримінувало її через її хворобу — розсіяний склероз.

Також жінка повідомила, що через надмірний стрес, спричинений робочими завданнями, які неможливо було виконати, у неї виникли серйозні ускладнення під час вагітності.

Представництво TikTok відкидає всі звинувачення, заявляючи, що надавали їй необхідну допомогу та реалістичні завдання.

Олівія вимагає відшкодування за завдану моральну шкоду та медичне страхування, тож судовий процес продовжиться, поки сторони не досягнуть порозуміння чи заключного вердикту судді.

Джерело: Bloomberg

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого