SoundCloud запускає власний магазин

SoundCloud запускає власний магазин

Музична платформа SoundCloud представила власний магазин товарів – SoundCloud Store. Окрім продажу брендованого мерчу, платформа надасть можливість артистам створювати та продавати власну продукцію.

Першими свої колекції на платформі презентували Wiz Khalifa, Denzel Curry, wolfacejoeyy, Bktherula та Armani White. Крім того, SoundCloud співпрацює з артистами з програми Next Pro, пропонуючи їм також створити власний мерч.

Компанія бере на себе весь процес, від розробки макетів до продажу та просування товарів. При цьому, SoundCloud не буде стягувати комісію з продажу продукції виконавців, передаючи їм 100% прибутку. 

Наразі магазин доступний для користувачів у США, Канаді та Європі. 

Протягом минулого року SoundCloud впровадив кілька інструментів для підвищення залученості фанатів, зокрема аналітику для кращого розуміння аудиторії та можливість прямого зв’язку з шанувальниками.

Джерело: TechCrunch

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого