Snapchat отримав нові ШІ-інструменти для швидкого створення AR-ефектів за текстовим описом

Snapchat отримав нові ШІ-інструменти для швидкого створення AR-ефектів за текстовим описом

Snapchat отримав нові ШІ-функції, які дозволяють користувачам створювати елементи доповненої реальності, 3D-ефекти, персонажів і трансформації для фото та відео — за допомогою текстового опису. Ця технологія базується на ШІ та доступна у Lens Studio, платформі для розробників.

Крім того, компанія Snap впровадила новий інструмент під назвою Body Morph, який дозволяє створювати 3D-персонажів та костюми за описом або зображенням. Також розробили генератор іконок для Лінз і нові анімації для Bitmoji — персоналізованих емоджі Snapchat.

У майбутньому Snap планує впровадити створення анімацій на замовлення та інструмент, що дозволить перетворювати відео об’єктів у 3D-моделі.

Генеральний директор Snap, Еван Шпігель бачить великий потенціал у ШІ для подальшого розвитку компанії. Станом на цей місяць кількість створених Лінз у програмі зросла до 375 тисяч, порівняно з 330 тисячами у листопаді минулого року, а загальна кількість Лінз перевищила 4 мільйони.

Проте зараз Snap зіштовхується з фінансовими труднощами через зниження рекламних доходів. У третьому кварталі показники компанії не виправдали ринкових очікувань, а в серпні акції впали, що призвело до втрати ринкової вартості на суму понад 4,6 мільярда доларів.

Джерело: TechCrunch

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого