Серіал «Fallout» отримав 16 номінацій Еммі

Серіал «Fallout» отримав 16 номінацій Еммі

Серіал «Fallout» від Prime Video отримав 16 номінацій на премію Еммі, чим підтвердив успішність телеадаптацій відеоігор. Академія телевізійних мистецтв і наук опублікувала номінації на Еммі в середу.

Серед номінацій серіалу — найкращий драматичний серіал, найкращий актор у драмі (Волтон Гоггінс) та найкращий сценарій для драматичного серіалу.

«Fallout» розповідає про Люсі, яка залишає підземний бункер, щоб знайти свого батька у постапокаліптичному світі. Волтон Гоггінс отримав номінацію за роль Гуля, а сценаристи Женева Робертсон-Дворет і Грем Вагнер отримали номінацію за перший епізод «The End».

Проте «Fallout» отримав не найбільше номінацій як серіал. Серед усіх представлених шоу лідирує «Shogun» з 25 номінаціями, далі «The Bear» з 23 номінаціями. На третьому місці «True Detective: Night Country» — 19 номінацій, серіал «Корона» від Netflix з 18 номінаціями, «Saturday Night Live» — 17, а «Hacks» від HBO — 16, як і «Fallout».

Цікаво, що цьогоріч Netflix лідирує серед платформ зі 107 номінаціями. Apple TV+ отримав 70 номінацій завдяки серіалам «The Morning Show», «Palm Royale», «Lessons in Chemistry» і «Slow Horses».

Серіал «Fallout» продовжив успіх телеадаптації «The Last of Us». Його продовжили на другий сезон.

Джерело: Engadget

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого