Ringostat запустив кросплатформовий застосунок для дзвінків на iOS та Android

Ringostat запустив кросплатформовий застосунок для дзвінків на iOS та Android

Українська ШІ-платформа телефонії Ringostat представила новий кросплатформовий застосунок для дзвінків, який працює на macOS та Windows, а тепер і на Android та iOS. Це — перше подібне рішення в українському бізнесі.

Ringostat — українська ШІ-платформа телефонії, колтрекінгу та аналітики дзвінків. Це — єдиний офіційний технологічний партнер Google Analytics у Східній Європі. Платформа об’єднує 6 продуктів для аналітики, комунікацій і продажів, які можна використовувати окремо або разом.

Застосунок буде корисний для компаній, які підтримують постійний телефонну комунікацію з клієнтами, колегами та контрагентами, але часто працюють за межами офісу. 

Відтепер весь функціонал повноцінної бізнес-телефонії доступний не лише за робочим компʼютером, а й у смартфоні. Серед можливостей: 

  • Дзвінки.
  • Листування в чатах та месенджерах.
  • Робота з CRM.
  • Доступ до real-time аналітики даних про співрозмовника.
Додатковою перевагою є те, що застосунок витримує тривале вимкнення світла та не розряджає батарею телефона. А також працює під час блекаутів ― за умови підключення до мобільного інтернету. 
Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого