Reddit планує покращити рекламні оголошення завдяки ШІ-стартапу Memorable AI

Reddit планує покращити рекламні оголошення завдяки ШІ-стартапу Memorable AI

Компанія Reddit Inc. придбала стартап Memorable AI, який використовує генеративний штучний інтелект для створення ефективніших рекламних оголошень. Це перше придбання Reddit після виходу на біржу у березні.

Компанія Memorable AI була заснована у 2021 році у Нью-Йорку. Її співробітники приєднаються до рекламної команди Reddit. Фінансові умови угоди не розголошуються. Технологія стартапу допомагає рекламодавцям вибирати найефективніші тексти, зображення та відео для рекламних кампаній. Reddit вважає, що придбання покращить якість реклами на платформі.

Reddit активно інвестує як у рекламний бізнес, так і в розробку інструментів на основі штучного інтелекту. Реклама на платформі з’явилася майже двадцять років тому, але компанія почала серйозно інвестувати в рекламні технології лише у 2018 році. Відтоді Reddit додав низку нових рекламних функцій, зокрема, шопінг та відеорекламу.

Раніше Reddit придбав ШІ-компанії Spell, MeaningCloud і Spiketrap, які допомогли соціальній мережі покращити рекомендації контенту та розміщення реклами.

Джерело: Bloomberg

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого