Amazon повертає офісний режим роботи для всіх працівників з 2025 року 

Amazon повертає офісний режим роботи для всіх працівників з 2025 року 

Amazon зобов’язав своїх співробітників повернутися до роботи в офісі п’ять днів на тиждень з 2 січня 2025 року. Генеральний директор Енді Джассі у внутрішньому меморандумі повідомив, що компанія вирішила повернутися до режиму роботи, який був до пандемії COVID-19. 

Починаючи з травня 2023 року, співробітники працювали у гібридному форматі: три дні на тиждень в офісі, а два дні — дистанційно. Але за цей час Amazon переконався у перевагах повної присутності команди.

Amazon допускає винятки для віддаленої роботи у випадках, коли необхідно вирішити сімейні питання або екстрені ситуації. Проте, до пандемії віддалена робота не була поширеною практикою, і компанія не планує це змінювати. Ті, хто має серйозні підстави та причини, зможуть продовжувати працювати дистанційно.

Крім того, компанія планує збільшити співвідношення індивідуальних співробітників до менеджерів на 15% до кінця першого кварталу 2025 року. Хоча компанія не оголосила про масові звільнення, Енді Джассі наголосив, що це спростить організаційні структури та зменшить кількість управлінських рівнів.

Джерело: The Verge

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого