Поштомати «Нової Пошти» отримали Wi-Fi та автономне живлення

Поштомати «Нової Пошти» отримали Wi-Fi та автономне живлення

«Нова Пошта» оновила свої поштомати, щоб зробити їх зручнішими для користувачів. Нові моделі мають Wi-Fi, зарядки для телефонів і сонячні панелі.

Завдяки цьому вони можуть працювати до 16 годин без підключення до електромережі. Поштомати також отримали додатковий антивадальний захист від пошкоджень — це робить їх більш надійними.

Ще, нові моделі обладнані зарядними пристроями для 12 телефонів, щоб користувачі могли залишатися на зв’язку з близькими.

У вересні 2024 року компанія оновила мобільний застосунок. Це дозволило спростити користування поштоматами: відкривати комірки тепер можна одним кліком, а посилки доступні для отримання навіть без інтернету на смартфоні.

Ці оновлення допомагають «Новій Пошті» покращити досвід користування їхніми послугами, забезпечуючи доступність і комфорт використання поштоматів у будь-яких умовах.

Джерело: AIN

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого