Мінекономіки запускає бета-версію платформи «Пульс» для зворотного зв’язку від бізнесу

Мінекономіки запускає бета-версію платформи «Пульс» для зворотного зв’язку від бізнесу

Міністерство економіки України оголосило про запуск бета-версії онлайн-платформи «Пульс», яка дозволить підприємцям надавати відгуки про взаємодію з державними органами.

Метою платформи є створення єдиного цифрового інструменту для покращення якості державних послуг та забезпечення прозорих відносин між державою та бізнесом.

На початковому етапі підприємці зможуть оцінити 22 державні органи. Кількість буде поступово збільшуватись. Кожен підприємець може залишити відгук про отримані послуги, що дозволить швидше реагувати на проблеми та покращувати якість обслуговування.

Платформа складається з трьох компонентів:

  • Дашборд: інформаційна панель, яка відображає ключові показники для прийняття управлінських рішень
  • Інформаційне вікно: тут підприємці можуть залишати відгуки про взаємодію з державними органами, авторизувавшись за допомогою електронного підпису, банк ID або Дія.Підпису. Є можливість заповнити коротку або довгу форми для оцінювання послуг
  • Особистий кабінет: тут підприємці можуть відстежувати статус розгляду своїх заявок онлайн та оцінювати процес опрацювання звернень

Платформа «Пульс» інтегрується з іншими державними сервісами, щоб забезпечити можливість миттєвої оцінки більшості державних послуг. Залишені відгуки використають для формування Індексу задоволеності підприємців. 

Джерело: Міністерство економіки України

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого