Платформа Bluesky додає можливість ділитися відеоконтентом

Платформа Bluesky додає можливість ділитися відеоконтентом

Соціальна мережа Bluesky, заснована колишнім CEO Twitter Джеком Дорсі, продовжує активно розвиватися. Платформа оголосила про запуск нової функції — можливість ділитися відео. Користувачі тепер можуть публікувати відеоролики тривалістю до 60 секунд. 

У кожному дописі можна ділитися лише одним відео, яке підтримує формати .mp4, .mpeg, .webm та .mov. За замовчуванням відео відтворюється автоматично, але цю опцію можна вимкнути в налаштуваннях. Нова функція вже доступна на ПК, а на мобільних пристроях вона з’явиться після оновлення застосунку до версії 1.91.

Bluesky now has video! Update your app to version 1.91 or refresh on desktop! We’ve begun gradually rolling out the ability to post video. Thanks for your patience! Estamos gradualmente implementando a capacidade de postar vídeos. Obrigado pela sua paciência!

[image or embed]

— Bluesky (@bsky.app) 11 вересня 2024 р. о 20:11

Bluesky також підтримує додавання субтитрів та маркування відео. Будь-яке відео, яке порушує правила або містить незаконний контент, буде автоматично видалятись після перевірки. Для того, щоб публікувати відео, користувачі повинні підтвердити свою електронну адресу — це зроблено для зменшення кількості спаму та зловживань.

Значний ріст популярності Bluesky пов’язаний із забороною платформи X (Twitter) у Бразилії, що призвело до збільшення кількості користувачів на один мільйон за три дні. На сьогодні кількість користувачів Bluesky становить близько 9,7 мільйона.

Джерело: Neowin

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого