Під час Паризької Олімпіади у TikTok опублікували 1,3 млн постів, що на 1,828% більше порівняно з Токіо

Під час Паризької Олімпіади у TikTok опублікували 1,3 млн постів, що на 1,828% більше порівняно з Токіо

Під час Паризьких Олімпійських ігор кількість постів на платформі TikTok перевищила 1,3 мільйона, що на 1,828% більше, ніж під час Ігор у Токіо. TikTok співпрацював із командою Великобританії й повідомив про 233,440 креаторів, що створювали контент під хештегом #Olympics — це зростання на 822% порівняно з попередніми Іграми. Хештег #Paris2024 зібрав понад 526,700 постів.

Найбільшу популярність серед учасників Олімпіади здобули норвезький плавець Генрік Крістіансен та американський гімнаст Стівен Недороскік. Відео Крістіансена, який захоплюється шоколадними мафінами, переглянули 83 мільйони разів.

А Недороскік став вірусним після порівняння з Кларком Кентом, отримавши бронзову медаль за опорний стрибок.

Представник TikTok зазначив, що саме на цій платформі зароджуються нові тренди, як-от обмін значками та популярні моменти з участю олімпійців. TikTok вже готується до Зимових Олімпійських ігор у Мілані та Літніх Ігор у Лос-Анджелесі у 2028 році, де очікується участь різних знаменитостей. Вони можуть допомогти підвищити зацікавленість до Олімпіади.

Джерело: Variety

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого