OpenAI запускає OpenAI Academy, яка надасть $1 мільйон кредитів на розвиток ШІ-проєктів

OpenAI запускає OpenAI Academy, яка надасть $1 мільйон кредитів на розвиток ШІ-проєктів

Компанія OpenAI запустила OpenAI Academy. Це освітня платформа, яка обʼєднає однодумців та надасть розробникам із країн із низьким та середнім доходом $1 мільйон кредитів на використання API моделей OpenAI.

Мета проєкту — допомогти розробникам створювати нові стартапи та проєкти, повʼязані з впровадженням ШІ у сфери здоровʼя, освіти, сільського господарства та фінансів.

За словами OpenAI, багато країн мають талановитих розробників, але їм бракує доступу до сучасних технологій. Компанія сподівається, що інвестиції в локальні таланти допоможуть розвивати важливі галузі економіки та сприяти прогресу.

OpenAI також організує конкурси, інкубатори та надасть доступ до експертної підтримки. Це допоможе розробникам обмінюватися знаннями та працювати над розв’язанням проблем спільнот за допомогою штучного інтелекту.

Крім того, OpenAI перекладе навчальні матеріали на різні мови, щоб зробити освіту в галузі штучного інтелекту доступнішою для людей з різних країн.

Джерело: OpenAI

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого