«Нову Пошту» визнали найкращим поштовим оператором у світі

«Нову Пошту» визнали найкращим поштовим оператором у світі

Українська компанія «Нова Пошта» отримала звання найкращого поштового оператора у світі за версією щорічної премії World Post and Parcel Awards. Про цю інформацію стало відомо з сайту премії.

World Post & Parcel Awards — це престижна премія, яка вже 25 років визнає досягнення в галузі поштових та кур’єрських послуг, відзначаючи компанії за їхній внесок у розвиток індустрії.

Попри складні умови війни з рф, «Нова Пошта» змогла розширити свою мережу в Україні та вийти на закордонний ринок. Кількість відділень збільшилася на 20%, також розширилася мережа поштоматів. У компанії запустили нові сервіси NovaPay, також були розроблені мобільні відділення в містах, які постійно під обстрілами рф.

У «Новій пошті» отримання премії прокоментували так: «Це як отримати “Оскар” у сфері логістики. Ми змагалися з такими великими гравцями, як eBay, LibanPost, An Post, Australia Post, FedEx».
Вітаємо «Нову Пошту» зі здобуттям важливої відзнаки, яка демонструє, що українські бізнеси впевнено завойовують не тільки український, а й закордонний ринок, демонструючи високоякісний сервіс та новітні підходи.

Минулого року ця премія дісталася Укрпошті. Вони здобули перемогу у двох номінаціях: «Лідер галузі» та «Філателістична кампанія року».

Джерело: World Post and Parcel Awards

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого