Нові функції для Instagram чатів: нові наліпки, теми та нагадування про дні народження

Нові функції для Instagram чатів: нові наліпки, теми та нагадування про дні народження

Instagram представив кілька нових функцій для особистих повідомлень, щоб покращити користувацький досвід та підвищити взаємодії. З цими оновленнями обмін повідомленнями має стати цікавішим та більш інтерактивним.

Малювання та наліпки на фото в чатах

Тепер користувачі зможуть використовувати інструменти для малювання та наліпки до фото, які надіслали у приватних повідомленнях. Ці функції допоможуть налаштовувати повідомлення на власний смак.

Вирізання об’єктів з фото

Instagram розширив функцію вирізання об’єктів зі знімків, яка була вперше представлена у Stories у травні цього року. Тепер користувачі можуть вирізати окремі елементи з фото та використовувати їх як наліпки на фото в чаті. 

Нагадування про дні народження

Ще одна нова функція — індикатори днів народження у розділі Notes. Крім того, якщо натиснути на нагадування про свято, з’явиться анімація з конфетті. 

Такі оновлення відображають зміни в поведінці користувачів. Користувачі все більше спілкуються через повідомлення, і нові функції повинні зробити цей процес зручнішим. 

Instagram повідомив, що нові можливості вже доступні для користувачів в усьому світі.

Джерело: SocialMediaToday 

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого