Нова пошта запустила мобільний застосунок для зручного керування посилками

Нова пошта запустила мобільний застосунок для зручного керування посилками

Нова пошта презентувала новий мобільний застосунок, який дає клієнтам можливість самостійно керувати всіма етапами обробки їхніх посилок. Це дозволяє уникнути необхідності дзвонити до колцентру чи спілкуватися з операторами для вирішення ключових завдань.

Основні можливості застосунку:

  1. Переадресація посилок — клієнти можуть змінювати адресу доставки та відстежувати посилку за тим самим номером накладної.
  2. Виклик кур’єра — посилку можна замовити за кілька кліків, обравши зручний час і місце для зустрічі кур’єра.
  3. Відстеження у реальному часі — можливість бачити кожен етап переміщення посилки як в Україні, так і в країнах Європи.
  4. Оформлення посилок через поштомати — користувачі можуть створювати посилки у застосунку та відправляти їх через поштомат без потреби в упаковці.
  5. Збереження улюблених відділень — можливість автоматичного вибору улюблених відділень або поштоматів під час оформлення відправлення.

«Запуску застосунку передувала масштабна робота не тільки з точки зору його розробки, а й вдосконалення логістики та наших сервісів — оплати, переадресації, доставки в поштомат, адресного обслуговування й інших. Адже ми розуміємо: тільки поєднання бездоганного продукту доставки та сучасних технологій можуть створити той досвід, який задовольнить наших клієнтів», — Юлія Колесник, керівник департаменту розробки клієнтських сервісів Нової пошти.

Застосунок уже доступний для завантаження в App Store та Google Play.

Джерело: Нова Пошта

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого