Nothing запускає ШІ-віджет «Репортер» для своїх смартфонів

Nothing запускає ШІ-віджет «Репортер» для своїх смартфонів

Компанія Nothing анонсувала новий ШІ-віджет «Репортер», який стане доступним для всіх смартфонів Nothing та CMF після оновлення застосунку «Nothing Widgets» у Play Store.

Віджет розміщується на головному екрані смартфона і відтворює аудіодайджест новин за вибраними користувачем категоріями. При натисканні на віджет починається відтворення найпопулярніших новин за певний період.

Система штучного інтелекту збирає статті з англомовних видань та перетворює їхні резюме в аудіо за допомогою голосу фінансового директора Nothing, Тіма Хольброу.

Кожен такий дайджест триватиме одну хвилину, а віджет може відтворювати їх до восьми щодня. Дайджести можна повторно прослуховувати, оскільки вони не генеруються автоматично при кожному використанні віджету.

Фото: Nothing запускає ШІ-віджет «Репортер» для своїх смартфонів

Віджет надає новини з восьми категорій: бізнес, розваги, загальні новини, здоров’я, наука, спорт та технології.

Щоранку віджет оновлюється новими історіями, а його використання не потребує реєстрації. Швидкість аудіо у дайджесті можна контролювати через панель швидких налаштувань.

Новий віджет є частиною оновлення Nothing OS 2.6 і буде доступний на новому смартфоні Nothing Phone (2a) Plus, який з’явиться у продажу наступного тижня.

Джерело: 9to5google

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого