Microsoft планує ребрендинг Copilot у вересні

Microsoft планує ребрендинг Copilot у вересні

Microsoft планує змінити назви своїх сервісів Copilot, які використовують генеративний ШІ. За даними Tom Warren з The Verge, компанія скоротить назву платної версії з «Copilot для Microsoft 365» до Microsoft 365 Copilot.

Це рішення стосується не лише основного сервісу. Назви індивідуальних програм — Word, стануть складнішими, наприклад, Copilot у Word перейменують на Microsoft 365 Copilot у Word.

Крім цього, Microsoft планує змінити назву боту в Microsoft 365 Copilot на Business Chat. Ці зміни зумовлені тим, що різні підрозділи Microsoft розробляють сервіси на основі ШІ під брендом Copilot.

Офіційний анонс цих змін планується на вересень. Крім перейменування, очікується також оголошення нових функцій, які стануть доступними пізніше у 2024 році. Однак подробиць про ці функції поки що немає.

Microsoft у своєму стилі, намагається провести ребрендинг і зробити назви простішими для сприйняття, але дивний підхід до формування назв залишається і ще більше плутає користувача.

Джерело: The Verge

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого