Meta вводить нові функції для реклами та управління акаунтами

Meta вводить нові функції для реклами та управління акаунтами

Meta оновила свою рекламну платформу, додавши кілька корисних нововведень для створення ефективнішої реклами та кращого управління акаунтами.

Покращені візуальні елементи для посилань на сайти

Meta пропонує можливість додавати іконки зображень до посилань на сайти, які додано вручну, а також до посилань, які платформа знаходить автоматично. Рекомендований розмір зображення — 500×500 пікселів. 

Також, з’явився новий макет для мобільної стрічки Facebook, де ярлики посилань накладаються на зображення, а користувачі можуть переглядати їх горизонтально.

Покращення продуктивності реклами

Meta радить рекламодавцям дублювати відеорекламу та заміняти відео на зображення для того, щоб охоплювати більше користувачів. Це допоможе покращити результати кампаній. Для спрощення цього процесу на рівні оголошень розробники додають кнопку «дублювати рекламу».

Вдосконалення процесу управління даними

Meta додала новий інструмент для управління даними — «Категорії джерел даних». Це дозволяє краще контролювати, які типи інформації збирають та передають через рекламні інструменти платформи. Оновлення надає більше можливостей для контролю за управлінням даними.

Спрощення навігації між акаунтами

Платформа оновила інтерфейс для перемикання між Meta Business Manager та рекламними акаунтами. Нова система полегшує пошук і вибір потрібних портфелів бізнесу. Тепер рекламодавці можуть швидко обирати портфоліо з меню та шукати конкретні рекламні акаунти, що прискорює процес управління акаунтами.

Ці оновлення покращують створення реклами та управління акаунтами, що може спростити роботу для маркетологів та рекламодавців. 

Джерело: Swipe Insight

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого