Meta інтегрує голоси відомих людей у свій ШІ-чатбот

Meta інтегрує голоси відомих людей у свій ШІ-чатбот

Meta Platforms готується анонсувати нову функцію для свого ШІ-чатбота, яка дозволить користувачам обирати голоси знаменитостей. Серед акторів, які надали свої голоси для проєкту: Джуді Денч, Крістен Белл, Джон Сіна, а також Awkwafina та Кіган-Майкл Кі. Ця функція стане доступною в США та на інших англомовних ринках вже цього тижня.

Анонс нових можливостей буде здійснено на щорічній конференції Meta Connect. Окрім цього, компанія презентує нові окуляри доповненої реальності, які доповнить лінійку продуктів, таких як смартокуляри Ray-Ban з вбудованою аудіоверсією ШІ-чатбота.

Meta змагається з OpenAI та Google у розробці генеративних технологій штучного інтелекту. Інтеграція голосів знаменитостей є частиною цієї конкуренції та має залучити користувачів, надавши їм нові інструменти для персоналізації.

Цікаво, що OpenAI вже впровадила подібну функцію раніше, але зіткнулася з критикою через використання голосів акторів без їхньої згоди. Meta, не бажаючи повторити цієї помилки, підписала офіційні угоди з акторами, яка дозволяє їй легально використовувати їхні голоси для ШІ-проєктів.

Meta продовжуватиме розширювати використання штучного інтелекту у своїх застосунках Facebook, Instagram та WhatsApp, щоб покращити взаємодію користувачів з платформою.

Джерело: Reuters

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого