Каліфорнієць виграв унікальну поїздку на Формулу-1 завдяки програмі лояльності готелю Hilton

Каліфорнієць виграв унікальну поїздку на Формулу-1 завдяки програмі лояльності готелю Hilton

33-річний Джонатан Масехі-Лано та його мати цього тижня вирушать до Сінгапуру на Гран-прі Формули-1. І це завдяки програмі лояльності готелю Hilton.

Він отримав можливість не тільки відвідати перегони з найкращими місцями на трасі, але й взяти участь у піт-стоп команди McLaren та супроводжувати гонщиків на публічні заходи.

Цей досвід він «придбав» в обмін на 2 675 000 балів лояльності Hilton Honors, які Масехі-Лано заробляв, оплачуючи свої повсякденні витрати кредитними картками.

Програма лояльності Hilton Honors дозволяє клієнтам готелів накопичувати бали за проживання, покупки та послуги, оплачені через партнерські кредитні картки. Члени програми можуть обмінювати ці бали на різні винагороди — від безкоштовних ночей у готелях до участі в ексклюзивних подіях, які неможливо придбати за гроші.

Наприклад, на Гран-прі Сінгапуру Hilton запропонував учасникам унікальні пакети для піт-стопів та перегонів, за які зробили понад 200 ставок і обміняли мільйони балів.

У лютому Hilton також підписали багаторічну угоду, щоб стати офіційним готельним партнером Singapore Sports Hub, комплексу, який включає національний стадіон міста, де проводяться музичні та розважальні заходи. Угода передбачає спеціальний номер на стадіоні.

І хоч всі квитки на концерт Тейлор Свіфт Eras Tour у Сінгапурі були розпродані, Hilton міг пропонувати певну кількість VIP-перепусток у своєму новому пакеті для постійних учасників програми лояльності.

Такі програми не лише підвищують лояльність клієнтів, але й допомагають готелям збільшувати дохід, адже члени зазвичай бронюють номери безпосередньо через готельні платформи, що дозволяє уникати комісій за бронювання через онлайн-агентства.

Цей досвід показує, що програми лояльності можуть розвиватися і додавати унікальності у свої пропозиції, виходячи за межі знижок на наступну покупку.

Джерело: Bloomberg

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого