Instagram розширює функцію нотаток на дописи у стрічці та Reels

Instagram розширює функцію нотаток на дописи у стрічці та Reels

Instagram оголосив про чергове розширення функції «Нотатки»: тепер користувачі можуть залишати нотатки як на Reels, так і в публікаціях стрічки в додатку.

Спочатку функція «Нотатки» була запущена лише для вхідних повідомлень, залишаючи додаткові підказки для спілкування у верхній частині вхідних повідомлень у додатку, але згодом Instagram розширив функцію «Нотатки» на профілі, а також додала низку додаткових функцій «Нотаток».

Зараз Instagram тестує функцію для ще двох форматів: 

  • для стрічки Reels, що надає підписникам ще один спосіб взаємодії;
  • для дописів у стрічці, де підписники можуть ділитися нотатками безпосередньо в дописі у форматі «стікерів», які прикріплюються до допису.

Нотатки є тимчасовими (відображаються у Reels та дописах 3 дні) і можуть бути залишені лише взаємними підписниками, що додає просту можливість стимулювати взаємодію.

«Нова функція з’явилася, оскільки люди продовжують надавати перевагу більш приватному спілкуванню зі своїми спільними та близькими друзями в IG, а раннє тестування функції показало, що людям подобається можливість залишати швидкі думки та коментарі в нотатках для друзів та спільних знайомих, особливо до комедійного контенту», — пояснюють в Instagram.

Що ця функція дає для брендів, бізнесу та маркетологів

Для брендів та маркетологів це розширює можливості, які надає Instagram, створюючи умови для посиленого залучення користувачів і розвитку брендів.

Нагадаємо, що нещодавно Instagram отримав оновлення, яке дозволяє додавати до 20 аудіодоріжок до Reels.

Джерело: Social Media Today

Валерія Трофімчук
Валерія Трофімчук
• Deputy Head of Content
Inweb
Гнучка та багатозадачна перфекціоністка. Права рука головного редактора Медіа Inweb та SMM-менеджер агенції. У диджиталі вже понад 5 років та починала з контент-менеджменту.
Більше цікавого